Ons nummer in de Parade (19 juni)

Maar liefst 34 groepen doen er mee aan de Parade, van verrassend tot heel gewoon. De organisatie verwacht dat er 600 mensen meelopen. Vanwege het grote aantal aanmeldingen begint de Parade eerder dan was aangegeven, namelijk om half twee. Wij rijden met Richards Roze Fiatje als achttiende, tussen de GGD en de VSSM in (jahaa, zoek dát maar eens op!). Ergens in het midden dus. Spot ons en scoor een flyerlot! 


Nummer 18 in de Parade

Locatie stand bekend (16 juni)

Nog vragen over het Roze Boekenbal? Wil je de organisatoren wel eens ontmoeten? Of eerst de boeken uitgebreid bekijken? Kom naar de stand van LaVita en het Roze Boekenbal op de informatiemarkt! We staan op het informatieplein aan de sfeervolle Goudsteeg. Een superplek, waar we hartstikke blij mee zijn. Er zijn de hele middag schrijvers aanwezig die best jouw pasgekochte boek willen signeren, met je op de foto willen of een praatje met je willen maken. We zien je graag!


Je vindt ons vast wel!

Soep en broodjes voor Boekenbalbezoekers (15 juni)

Wie denkt dat-ie tijdens het Roze Boekenbal met rammelende maag naar schrijvers moet gaan zitten luisteren en kijken, heeft het mis: speciaal voor bezoekers van het Roze Boekenbal zijn er in het COC-café soep en broodjes verkrijgbaar. Zo hoef je niks van het Roze Boekenbal te missen!


Serving suggestion
Serviervorschlag

Kom naar de Parade en win een prijs! (13 juni)

Tussen alle enorme vrachtwagens, pickups, dubbeldekkers en trekkers met aanhangers in de Parade van Roze Zaterdag valt je oog op een schattig, roze Fiatje 126, belangeloos ter beschikking gesteld door z'n trotse eigenaar Richard (je ziet 'm hiernaast, de auto dan, niet Richard). De auto kleurt prachtig bij de Roze Boekenbal-reclame die erop staat. Maar die auto is nog niet alles. Van een lieftallige dame of heer - of een van de schrijvers - krijg je een flyer. Daarop staat het programma van het Roze Boekenbal én... een nummer. Je flyer is namelijk meteen een lot. In de stand van het Roze Boekenbal en LaVita kun je controleren of je een van de prijzen gewonnen hebt. Zorg dus dat je zo'n flyer bemachtigt!


Is het geen schatje?

Primeur op Roze Boekenbal: presentatie debuutroman Niks aan de hand (8 juni)

Primeur tijdens het Roze Boekenbal: de officiële presentatie van Niks aan de hand, het romandebuut van Marjon Klaassen.

Korte inhoud van het boek:
Als Ingrid tijdens een verblijf in een klooster de aantrekkelijke Vlaamse journaliste Céline ontmoet, kan ze eindelijk haar verhaal kwijt. Een schrijnend verhaal over schijntolerantie en niet gezien worden in de heteromaatschappij. Het verhaal van een onbegrepen lesbische vrouw, die onder ogen heeft moeten zien dat haar diepste wens nooit in vervulling zal gaan…

Alle schrijvers die meedoen aan het Roze Boekenbal signeren daar natuurlijk. Maar gedurende de dag signeren ze ook in de stand van LaVita en het Roze Boekenbal op de informatiemarkt. 


Lees meer over 
Niks aan de hand 
(opent in nieuw venster)

Vrijwilligersteam bijna rond: alleen jij nog... (2 juni)
Een evenement als het Roze Boekenbal kan natuurlijk niet zonder vrijwilligers. Inmiddels hebben we bíjna genoeg flyeraars, standdames (en -heren), cateraars en andere duizendpoten gevonden. Maar een paar erbij is eigenlijk nog wel nodig. Klik op meewerken voor meer info.
Boekenbal in de media (1 juni)

Dat het Boekenbal zo enthousiast ontvangen zou worden door de media, hadden wij natuurlijk nooit durven dromen. De Gaykrant, het Boekmagazine en De Stentor schreven er al over op hun websites. Kijk op media voor de artikelen.

Nog een boekenbal (30 mei)
Alvast even kijken hoe dat is, schrijvers met bal na? Dat kon op 11 juni in Utrecht. Daar vond voor de vijftiende keer Uit de Boekenkast plaats, georganiseerd door boekhandel Savannah Bay. Daarna kon je drie uur lang dansen in Oosterse sferen. t onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst onzichtbare tekst